VERSOSHOES.ROVERSOSHOES.ROVERSOSHOES.RO

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare, Generalitati

 

Prin consimțământul pentru marketingul prin SMS al [Verosol Prod SRL] la finalizarea comenzii și inițializarea unei achiziții sau abonarea prin instrumentele noastre de abonare, sunteți de acord să primiți notificări text recurente (pentru comanda dvs., inclusiv mementouri de finalizare a comenzii), oferte de marketing text și tranzacționale. texte, inclusiv solicitări de recenzii de la noi, chiar dacă numărul dvs. de telefon mobil este înregistrat pe orice listă de interdicție a apelurilor de stat sau federală. Frecvența mesajelor variază. Consimțământul nu este o condiție de cumpărare.Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea de mesaje și notificări de marketing text, răspundeți cu STOP la orice mesaj mobil trimis de la noi sau utilizați linkul de dezabonare pe care vi l-am furnizat în oricare dintre mesajele noastre. Înțelegeți și sunteți de acord că metodele alternative de renunțare, cum ar fi utilizarea de cuvinte sau solicitări alternative, nu vor fi considerate un mijloc rezonabil de renunțare. Nu percepem taxe pentru serviciu, dar sunteți responsabil pentru toate taxele și taxele asociate cu mesajele text impuse de furnizorul dvs. de wireless. Se pot aplica tarife pentru mesaje și date.Pentru orice întrebări, trimiteți un mesaj cu AJUTOR la ​​numărul de la care ați primit mesajele. Ne puteți contacta și la [https://versoshoes.ro/pages/contact] pentru mai multe informații.Avem dreptul de a modifica orice număr de telefon sau cod scurt pe care îl folosim pentru a opera serviciul în orice moment. Veți fi anunțat cu astfel de ocazii. Sunteți de acord că orice mesaj pe care le trimiteți către un număr de telefon sau cod scurt pe care l-am modificat, inclusiv orice solicitări STOP sau AJUTOR, ar putea să nu fie primite și nu vom fi responsabili pentru onorarea cererilor făcute în astfel de mesaje.În măsura permisă de legea aplicabilă, sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru livrarea eșuată, întârziată sau direcționată greșit a oricăror informații trimise prin intermediul serviciului, pentru orice erori în astfel de informații și/sau pentru orice acțiune pe care ați putea sau nu să o întreprindeți. încrederea pe informații sau pe Serviciu.Dreptul dumneavoastră la confidențialitate este important pentru noi. Puteți consulta Politica noastră de confidențialitate [https://versoshoes.ro/policies/privacy-policy] pentru a stabili cum colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale.


Site-ul verosol.ro este operat de catre Verosol Prod SRL , CUI: 41114762 in Bucuresti Sector 5 Topliceanu Vasile nr 11

Prin crearea unui cont de client pe site-ul nostru va exprimati în mod neconditionat acorul asupra termenilor si conditiilor pe care le veti gasi la sectiunea Utile.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Verosol Prod SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii
Acest site este intretinut si administrat de Verosol Prod SRL. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare "Societate"

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului verosol.ro este denumit "Client"

Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.verosol.ro) va fi denumita generic "site-ul verosol.ro"

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul verosol.ro vor fi denumite in continuare "continut"Tranzactiile pe site
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului verosol.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului verosol.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Siglele verosol.ro precum si denumirea Verosol Prod SRL. sunt marci inregistrate si protejate de legile in vigoare.

Fotografiile si datele despre produse intra sub incidenta dreptului de autor, ele fiind realizate de catre Societate.

Informatiile produsului
Preturile afisate pe site sunt in RON si nu suporta T.V.A. - firma nu este platitoare de TVA. Aceste produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.Erori, inexactitati si omisiuni
Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).

Culori
Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai curat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.

Declinarea responsabilitatii
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI verosol.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL verosol.ro. VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din orasul Bucuresti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Tarife si livrare
Preturile afisate pe site nu suporta TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuarii unei comenzi.

Livrarea se va realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientativ, costurile cu transportul se incadreaza intre 19- 50 LEI.

Pentru livrarile în afara Romaniei, tarifele vor fi comunicate pe email.

Termenul de livrare este de cca. 10 zile socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil sau pe baza de comanda, ele urmand a fi fabricate si livrate in aproximativ 7 zile lucratoare.

Returnarea produselor
In cazul in care, unul dintre produsele comandate nu va place, nu are masura potrivita sau modelul si culoarea nu va avantajeaza, acesta poate fi returnat si veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, in functie de dorinta dumneavoastra.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai în conditiile actului normativ mentionat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile sa se retraga din contractul privind furnizarea produselor la distanta fara sa fie nevoit sa justifice decizia de retragere, urmând sa primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul produsului, conditionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vânzatorul are dreptul ca în situatia în care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislatiei.

Dorim sa subliniam ca un produs poate fi returnat atata timp cat acesta este in ambalajul original nedetiorat, nu prezinta defecte noi iar etichetele nu au fost inlaturate. In caz contrar ne rezervam dreptul de a nu returna intreaga suma platita pentru produsul respectiv, sau chiar dreptul de a refuza retunrarea.

De asemenea, va rugam sa precizati, totodata daca in locul produsului expediat doriti sa primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice produs poate fi schimbat cu altul similar in cazul in care marimea comandata nu vi se potriveste. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ati asigurat ca produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi returnat, il puteti expedia catre urmatoarea adresa: Verosol Prod SRL, în Bucuresti, Sector 3, Ion Minulescu nr 67-93 incinta Flaros . Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care ati optat pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veti receptiona noul colet va fi comunicata imediat ce se poate confirma receptia produsului expediat de dumneavoastra. In cazul in care doriti sa primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani va fi trimisa in termen de maxim 30 zile de la receptia de catre Verosol Prod SRL, a produsului trimis de dumneavoastra, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul IBAN. Atentie suma returnata este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare si transport sunt suportate de dumneavoastra ele nu se restituie!

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise au fost eronate.

Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai rămas doar [max].
Adaugă la lista de dorințeRăsfoiți lista de dorințeEliminați lista de dorințe
COS CUMPARATURI

Coșul dvs. este gol.

Reveniți la magazin

Adăugați o notă de comandăEditați nota de comandă
Adăugați un cupon

Adăugați un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plată